Credem că o lucrare reușită are în spate o echipă de proiectanți cu experiență și specializați în domeniul în care activează compania. Astfel, susținem dezvoltarea acestui departament și investim în specializarea continuă a proiectanților noștri. În cadrul acestuia promovăm munca de echipă, calitatea rezultatelor și optimizarea soluțiilor.

Calitatea serviciului de proiectare este asigurată prin implementarea și monitorizarea  unor proceduri specifice adaptate tipologiei de proiect, care respectă principiile ISO 9001:2008 și sunt aprobate de Lloyd’s Register, autoritatea de top în domeniu. De asemenea, inginerii urmează cursuri specializate în domeniu și sunt la zi, atât cu Standardele Europene în vigoare, cât și cu cele mai noi tehnologii care țin de stațiile de tratare a apei. În aceeași măsură, pentru  a asigura o proiectare de calitate, inginerii utilizează programe performante de calcul și de analiză.

Frecvent, inginerii noștri din cadrul departamentului de dezvoltare caută soluții și oportunități de îmbunătățire tehnică și prezintă clienților studii de fezabilitate în vederea reducerii de costuri, atât pentru investitori, cât și pentru operatori. Totodată, suntem în strânsă legătură cu departamente de cercetare din cadrul Universității Politehnica din Timișoara.

Încă din stadiul de predimensionare, specialiștii noștri propun și încearcă să implementeze soluții sustenabile care să respecte cerințele sociale, economice și de mediu.

În plus, pe  baza  unei  analize  a ciclului de viață, se oferă perspective cu privire la modul în care se va oferi mentenanță, dezvoltare și optimizare.

Proiectarea presupune:

  • Proiectarea procesului de tratare a apei potabile
  • Conceperea fluxului tehnologic
  • Proiectare de arhitectură
  • Proiectare de rezistentă a structurilo
  • Determinarea parametrilor microbiologici ale apei
  • Proiectare ingineriei hidraulice (mecanice-edilitare-instalatii)
  • Proiectare sisteme electrice

Clienți și parteneri

Sună-ne

Fix: +40 729 133 951

Fax: +40 256 274 491

Lasă-ne un email

office@datcomp.ro

Securitate

                   Copyright © 2023. All rights reserved. Developed by C-RB

Please note that our website is currently undergoing revision, and as a result, there may be some issues with its operation. We apologize for any inconvenience this may cause and want to assure you that we are working diligently to provide updates that will ensure a seamless user experience. We appreciate your patience and understanding during this time. Stay tuned for updates next week.
This is default text for notification bar