Modul de realizare a mentenanței este luat în considerare încă din faza de proiectare, printr-o analiză a ciclului de viață. Mai mult decât atât, implementarea unui sistem SCADA permite monitorizarea parametrilor esențiali pentru asigurarea eficienței și calității produsului final.

Echipele de intervenție sunt echipate cu întregul arsenal necesar pentru efectuarea activităților de service și mentenanță solicitate de client.

Pentru a asigura funcționarea continuă a instalațiilor, indiferent de dimensiunea acestora, este necesară în primul rând o mentenanță preventivă și apoi corectivă.

Serviciile de mentenanță în domeniul Electric, Automatizări și SCADA garantează continuitatea și buna funcționare a procesului tehnologic, contribuind la reducerea sau chiar eliminarea timpilor de inactivitate în producție. Astfel, pe lângă economiile semnificative de costuri operaționale, aceste servicii asigură optimizarea performanței instalațiilor.

Mentenanța presupune:

  • Curățarea echipamentelor
  • Monitorizarea parametrilor de operare
  • Testarea apei
  • Prezența personalului calificat, format din ingineri și tehnicieni, pentru a asigura funcționarea optimă a sistemelor.
  • Documentarea activităților de mentenanță este esențială pentru urmărirea și evaluarea eficacității mentenanței
  • Înlocuirea componentelor defecte

Clienți și parteneri

Sună-ne

Fix: +40 729 133 951

Fax: +40 256 274 491

Lasă-ne un email

office@datcomp.ro

Securitate

                   Copyright © 2023. All rights reserved. Developed by C-RB