Contractul de lucrari 5

Cele 5 Statii de Tratare de Apă pe Fonduri Europene

POZE CL5 LIEBLING
Noua stație de tratare din Liebling

 

       Prin parteneriate solide și o coordonare impecabilă între echipele noastre de la DATCOMP, BEESPEED Automatizări și Proiectmetal, am reușit să marcăm un standard ridicat în domeniul tratării apei. Stațiile noastre de la Giulvaz, Liebling, Tormac, Sacosul Turcesc și Masloc reprezintă nu doar mijloace de purificare și distribuție a apei, ci și simboluri ale excelenței și inovației. 

       Prin integrarea tehnologiilor moderne și a expertizei specializate a fiecărei echipe implicate, am creat soluții personalizate și durabile care au avut un impact pozitiv semnificativ asupra comunităților locale. 

       Eforturile noastre comune au dus la implementarea unor practici avansate de tratare a apei, asigurând calitatea și siguranța serviciilor noastre. Împreună, am demonstrat că colaborarea și sinergia sunt cheia succesului în proiectele complexe de infrastructură, consolidându-ne poziția ca lideri în domeniul gestionării apei și al inovației tehnologice.

 

Există ibuprofen în apa pe care o bem?

Pentru noi este simplu: atunci când avem migrene, dureri dentare sau dureri musculare luăm o pastilă sau un analgezic și ne simțim mai bine în doar câteva minute. Dar datorită consumului enorm și încă în creștere al acestor antiinflamatoare fără steroizi este evident că undeva există o problemă. Și problema se poate afla chiar în fața noastră, într-un banal pahar cu apă.
Read more „Există ibuprofen în apa pe care o bem?”

Clienți și parteneri

Sună-ne

Fix: +40 729 133 951

Fax: +40 256 274 491

Lasă-ne un email

office@datcomp.ro

Securitate

                   Copyright © 2023. All rights reserved. Developed by C-RB